23.KOLO VÍTĚZSTVÍ ZAŘÍDIL RADEK BARBOŘÁK Z PENALTY A TAK DOMÁCÍ OSTROUHALI.

SK JILEMNICE : TJ Jiskra HARRACHOV   0 : 1 (0 : 1)

           

Sobotní zápas začal na jilemnickém letišti za pěkného, ale větrného počasí a bohužel - kdo pozdě přišel, přišel o vše. Zápas rozhodla první naše akce, kdy domácí zadáci podťali J.Poselta metr ve vápně. Všechno se seběhlo tak moc rychle, že nerozehraní hosté postupně posvěšovali hlavy na důkaz, že to kopat nejdou, no prostě chyběl sebevědomý Michálek, ale naštěstí se našel jeden obětavec jménem Barbořák a zkušeně zavěsil na 1:0.

      No a to je vše :), pak už se jen bojovalo a bojovalo a ….   Škoda, že se někdo nerozhodl více zviditelnit, opravdu by to nebyl v tomto zápase velký problém. Hra obou mužstev trpěla nepřesnostmi i v obyčejných přihrávkách a střelu na branku, která se tentokráte schovávala na dlouhé zadní čáře, aby pohledal. A tak si reportér z plátku Naše Pojizeří nevybral k zaznamenání moc pohledný zápas. Některé momentky se mu však povedly.

Charakteristický obrázek o bojovnosti obou mužstev, kdy půl míče mizí v Kynclově hlavě.

 

První jarní klíště

----

Další podařený z pohádky Slepý, Teplý a Svědivý

 ---

První cenu vyhrává… obětavý Poselt  a foto kolíky do hlavy 

který za tento zákrok domácího brankaře mimo malé vápno dostává žlutou kartu.

 

     A tak naše hlavní pozitivum z tohoto příběhu je, že zazněly „hodiny bijou“, byla sranda a hlavně tři hubené body za vítězství. Doufejme však, že tento nepovedený zápas už byl na jaře poslední a doufejme, že následující souboj dvou nejlepších celků jara nezhatí nepřízeň počasí a nebo třeba přízeň, na poslední chvíli dosazených, rozhodčích.