Jiskra bere bod na horké půdě v Rychnově!!

Spartka Rychnov - FK JISKRA HARRACHOV 1980

2:2   (0:1)

Hefrt

(9)

Bergmann Horáček Daněk D.Jiroutek

(9)       (-)         (9)         (9)

Medal  J.Jiroutek Kyncl Žídek

(9)        (9)        (9)       (9)

Chlup Barbořák

(9)      (10)

 

Střídání: 5 min.    M.David (9) za Horáčka

                35 min.  Farský (9)  za J.Jiroutka

                 70 min. Hlava(9)     za Heferta

Branky: Chlup , Barbořák

Diváků : 100

ŽK: J.Jiroutek, Bergmann,D.Jiroutek

 

Včera zajížděla Jiskra na horkou půdu do Rychnova a chtěl tam uhrát příznivej výsledek. Ale její snažení už v 5 minutě zápasu zhatil kapitán Horáček. Při jednom sprntu si natáhnul zadní stehení sval a musel být střídán.Kapitánskou pásku tak převzal J.Jiroutek. A kapitánská páska se stala prokletou pro tento zápas!!! Jakub vydržel na hřišti pouze do 35 minuty , kdy si neštastně poranil koleno a musel být na nosítkách odnesen ze hřiště. Ihned po opuštění hrací plochy byl převezen pro tento zápas určeným lékařem týmu ,Kalšem do nemocnice.Po tu dobu lepší harrachovský tým vedl díky probuzení kanonýra hostů R.Chlupa 0:1. Po odstoupení Jiroutka se hra vyrovnala a domácí se snažili vyrovnat skóre, ale do poločasu vydržel na výsledkové tabuli stav 0:1.

Do druhého poločasu nastoupila Jiskra beze změn. A ihned v druhé minutě druhého poločasu přidala druhou branku po rohovém kopu se prosadil druhý z útočníků a nejlepší hráč na hřišti Radek Barbořák!!!! Rychnov přebral taktovku a na dalších 15 minut zamkl hosty na jejich polovinu a vyúustění tohoto tlaku byly dvě rychlé branky domácích a srovnání stavu na 2:2. Ke konci obě mužstva sahala po 3 bodech , ale neproměněné šance rozhodli o dělbě bodů.

 

Kladná stránka  zápasu: Útočníci se nám probudili a dali 2 góly! Bojovnost celého týmu a vložené srdíčko do zápasu!!

Zajímavost zápasu: Hefert po zranění J.Jiroutka přenechal místo v brance Farskému a sám nastoupil na předstopera a posléze se přesunul i do útoku!!Barbořák se  postupně z útočníka dopracoval až na předstopera. A i druhý útočník Chlup si zahrál na místě posledního.

 

Klukům gratulujeme k úspěšnému zápasu !!!!